20 mfm gebedspunten voor visa

2
11316

Psalm 118: 10-14:
10 Alle volken omsingelden mij; maar in de naam van de Heere zal ik hen vernietigen. 11 Ze omsingelden mij; ja, zij omsingelden mij; maar in de naam van de Heere zal ik hen vernietigen. 12 Ze omsingelden mij als bijen; zij worden uitgeblust als het doornenvuur; want in de naam van de Heere zal Ik hen vernietigen. 13 Gij hebt pijn in mij gedaan, opdat ik zou vallen; maar de Heere hielp mij. 14 De Heer is mijn kracht en lied, en is mijn redding geworden.

Wij dienen een God van alle naties, geen enkele natie kan een man of vrouw weerstaan ​​die God heeft gestuurd. Vandaag heb ik 20 samengesteld mfm gebedspunten voor visa. Deze gebedspunten zijn geïnspireerd door mijn mentor Dr. Olukoya van Mountain of Fire and Wonder Ministries. Dit gebed is een gevoelig gebed, voordat we beginnen te bidden, moeten we eerst enkele factoren onderzoeken.

Twee factoren om te onderzoeken voordat je voor een visum bidt.

1). Heeft God je gestuurd? Is het de wil van God om naar dat land te gaan? God zal alleen de gezondenen steunen. Als hij je niet heeft gestuurd, ga je alleen en zul je misschien niet slagen. Daarom moet je eerst om Gods wil bidden en ervoor zorgen dat het de wil van God is om naar dat land te gaan.

2). Waarom reis je? Waarom wil je je land verlaten? Je moet wel een echte reden en reden hebben om te vertrekken, er zijn veel verkeerde redenen waarom mensen hun land willen verlaten.

Verkeerde reden 1: Ze geloven dat ze buiten rijk zullen zijn. Dit is een heel verkeerde reden omdat rijkdom in de geest zit. De overleden aartsbisschop Benson Idahosa werd geciteerd: "Een hagedis in Nigeria zal geen alligator zijn in Amerika". Als je niet rijk kunt zijn in je land, is de kans groot dat je nergens rijk kunt zijn. Uw land is misschien een derde wereldland, maar er zitten ook veel rijke mensen in. Rijkdom begint vanuit de geest. Als je rijk denkt, zul je rijk worden, en als je rijk bent, zul je rijk zijn.
Verkeerde reden 2: Harddrugs: dit is een zeer vreselijke reden om naar het buitenland te reizen, God zal je zeker niet steunen als dit je reden is.
Er zijn ook goede redenen om naar andere landen te reizen, ze zijn om je opleiding, voor toerisme, voor bedrijfsuitbreiding, voor vakanties en vakanties etc. te bevorderen.

Ongeacht je goede voornemens om naar het buitenland te reizen, kan je nog steeds een visum worden ontzegd, dat is waar gebeden binnenkomen. Deze mfm-gebedspunten voor visa zullen je begeleiden als je elk satanisch obstakel uit je weg bidt. Terwijl je vandaag dit gebed bidt, zal de God van de hemel je bovennatuurlijke gunst verlenen voor het visumpaneel en zal je visuminterview succesvol zijn. Bid deze gebeden vandaag met geloof en verwacht dat God een groot werk in je leven zal doen in Jezus naam.

20 mfm gebedspunten voor visa

1. Vader, ik dank u, want u bent de enige die mij kan bevrijden.

2. Vader, laat alle hindernissen en barrières voor mijn reis verdwijnen, in de naam van Jezus.

3. Vader, laat elk satanisch netwerk, ontworpen tegen mijn succes, in stukken worden gebroken, in de naam van Jezus Christus

4. Vader, laat de geest van gunst en goede wil op mijn leven komen, in de naam van Jezus.

5. Vader, laat elk oog dat de voortgang van mijn reis volgt de pijlen van vuur ontvangen, in de naam van Jezus.

6. Ik verwijder mijn naam en adres van de controle van kwaadaardige manipulators, in de naam van Jezus.

7. Laat de engelen van de levende God de steen wegrollen die het succes van mijn visum blokkeert, in de naam Jezus.

8. Laat God opstaan ​​en laat alle vijanden van mijn doorbraken verstrooid worden, in de naam van Jezus.

9. Alle boze geesten die zich voordoen om mij lastig te vallen, gebonden te zijn, in de naam van Jezus.

10. O Heer, laat mij gunst vinden bij het visuminterviewpanel in Jezus naam ..

11. O Heer, laat een goddelijke vervanging plaatsvinden als dit is wat mij vooruit zal brengen.

12. Ik verwerp de geest van de staart en ik claim de geest van het hoofd in mijn visumgoedkeuring in Jezus naam

13. Ik beveel dat alle negatieve antwoorden die door de duivel in iemands geest worden geplant tegen mijn vooruitgang in stukken worden gebroken, in Jezus 'naam.
14. O Heer, verplaats, verwijder of verander alle menselijke agenten die erop uit zijn mij te beletten mijn visum in Jezus naam te krijgen.

15. Ik ontvang de zalving om uit te blinken boven mijn tijdgenoten, in de naam van Jezus.

16. Heer, help me om eventuele zwakheden in mij te identificeren en ermee om te gaan die mijn vooruitgang kunnen belemmeren.

17. Ik bind elke sterke afgevaardigde om mijn vooruitgang te belemmeren, in de naam van Jezus.

18. Ik ontvang het mandaat om elke vijand van mijn doorbraken in de naam van Jezus te laten vluchten.

19. Ik bindt en geef u ten onrechte geest van pech in verband met mijn visumgoedkeuring in de naam van Jezus.

20. Ik verwerp het woord 'nee' en andere negatieve reacties tijdens mijn visuminterview in Jezus naam.

Vader bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden.

advertenties

2 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier