20 gebedspunten tegen geestelijke aanval

0
5902

Obadiah 1: 3-4:
3 De trots van uw hart heeft u bedrogen, gij die woont in de kloven van de rots, wiens woning hoog is; dat zegt in zijn hart: Wie zal mij ter aarde brengen? 4 Hoewel u uzelf verheft als de arend, en hoewel u uw nest tussen de sterren zet, zal ik u daar neerhalen, zegt de Heer.

Ben je onder enige vorm of vorm van spirituele aanval, zo ja, dan is dit bericht voor jou. Geestelijke aanval is echt, de bijbel zei dat we niet worstelen met vlees en bloed, maar met vorstendommen en krachten ... Efeziërs 6:12. In het rijk van de geest zijn er demonische agenten gestuurd door de duivel om Gods kinderen aan te vallen. In Mattheüs 16: 18-19 zei Jezus: Ik zal mijn kerk bouwen en de poort van de hel zal er niet tegen overheersen. Dit is om ons te vertellen dat de poorten van de hel altijd strijden tegen het heil van de heiligen. Elk kind van God is een doelwit van geestelijke aanval. Maar het goede nieuws is dit, wanneer je gebedsaltaar in brand staat, zal de duivel te klein voor je zijn. Ik heb 20 gebedspunten verzameld tegen geestelijke aanval. Wanneer je de duivel weerstaat, rent hij van je weg. Hoe weersta je de duivel? Door gebeden en gewaagde verklaringen.

Terwijl je vandaag deze gebeden bidt, zie ik de hand van God alle plannen van de duivel tegen je leven en bestemming teniet doen. Begrijp alsjeblieft dat deze gebedenpunten tegen geestelijke aanval niet voor jou kunnen werken als je geen geloof hebt. Hoeveel we ook bidden, als we geen vertrouwen hebben, kunnen we net zo goed telemundo (LOL) bekijken. Maar als ons geloof intact is, kunnen we opstaan ​​en de duivel in ons leven verplaatsen. Bid deze gebeden met grote verwachting, ik zie je rijden in de vleugels van glorie.

20 gebedspunten tegen geestelijke aanval.

1. Vader, ik dank u dat u mij ver boven alle vorstendommen en machten hebt geplaatst

2. Ik ga de troon van genade binnen, mijn vader en ik ontvangen genade voor al mijn zonden in Jezus naam.

3. Ik beveel alle demonische activiteiten tegen mijn roeping om schande en commotie te ontvangen, in de naam van Jezus.

4. Vader Heer, laat mijn leven, mijn bediening en mijn gebedsleven buitengewoon gevaarlijk zijn voor het koninkrijk van de duisternis, in Jezus 'naam.

5. Vader Heer, laat alle slapende geestelijke gaven en talenten in mijn leven voor Uw glorie beginnen te functioneren, in de naam van Jezus.

6. Ik verwerp de geest van zwaarte en spijt, in de naam van Jezus.

7. Ik beveel alle georganiseerde krachten van duisternis tegen mijn leven om commotie, bliksem en donder te ontvangen, in de naam van Jezus.

8. Alle demonische georganiseerde netwerken tegen mijn spirituele en fysieke vooruitgang, beschaam je, in de naam van Jezus.

9. Ik beveel alle demonische spiegels en gadgets om mijn leven te volgen in stukken te breken, in de naam van Jezus.

10. Ik beveel elke demonische frustrator zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

11. Ik beveel elke agent van armoede zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

12. Ik beveel elke schuldenaar om zijn houvast over mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

13. Ik beveel elke agent van nederlaag zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

14. Ik beveel elke agent van spirituele vodden zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

15. Ik beveel elke agent van zwakheid zijn houvast te verliezen over mijn leven, in de naam van Jezus.

16. Ik beveel elke agent van demonische vertragingen zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

17. Ik beveel elke vertegenwoordiger van de degradatie om zijn houvast over mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

18. Ik beveel elke agent van verwarring om zijn leven te verliezen in mijn leven, in de naam van Jezus.

19. Ik beveel elke agent van achterwaartse beweging om zijn houvast over mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

20. Ik beveel elke slechte onderdrukker om te struikelen en te vallen in elk deel van mijn leven, in de naam
van Jezus.

Vader, ik dank u voor het beantwoorden van mijn gebeden

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier