20 Warfare-gebedspunten voor de kerk

2
12771

Matthew 16: 18: 18 En ik zeg ook tot u, dat gij Petrus zijt, en op deze rots zal ik mijn kerk bouwen; en de poorten van de hel zullen het niet overwinnen.

De kerk van Jezus Christus is het lichaam van wedergeboren gelovigen en het is de pijler van de waarheid. De toename van de kerk leidt automatisch tot de massale ontvolking van hel. Vanaf het begin van de geboorte van de kerk hebben de poorten van de hel altijd gevochten om zich tegen de kerk te verzetten. De duivel weet dat alleen de kerk zijn plannen voor de mensheid kan frustreren, hij weet dat alleen de kerk de wereld kan redden. Hij weet ook dat de oplossing van alle crisis in de wereld van vandaag in de kerk ligt. De duivel zal bij niets stoppen om te proberen de kerk neer te halen, maar het goede nieuws is dat hij dat niet kan. Vandaag gaan we 20 oorlogspunten bidden voor de kerk. De kerk van Christus is te krachtig voor de duivel om te hanteren, de kerk marcheert vooruit en de poorten van de hel kunnen er niet tegen.

Elke kerk die voortdurend de krachten van de hel wil domineren, moet geven aan vurige gebeden, in de vroege kerk was gebed een van de twee dingen waarop de apostelen zich concentreerden, Handelingen 6: 4. Een biddende kerk is een levende en overwinnende kerk, en wanneer de kerk stopt met bidden, begint de kerk te sterven. In deze eindtijd zullen alleen kerken die biddend zijn de duivel blijven overwinnen. De duivel is erop uit om de kerk te vernederen, we horen elke dag van allerlei schandalen en valse beschuldigingen tegen de kerk en voorgangers, dit alles is de strategie van de duivel om de kerk in diskrediet te brengen en veel mensen te laten abonneren op atheïsme, kind van God, we zijn in oorlog, we moeten opstaan ​​en loon voeren Spiritual Warfare, we moeten meedoen oorlogvoering gebedspunten voor de kerk. De kerk moet haar gebeden deze eindtijd intensiveren. We moeten bidden voor onze voorgangers, voor God om Zijn vuur op hun leven te blijven verhogen, we moeten ook bidden voor hun families, voor bescherming en begeleiding, we moeten God vragen om hen te beschermen tegen satanische verleidingen en kwade schandalen.

We moeten bidden dat het woord van God vrije loop heeft in elke natie, laat het woord van Christus zegevieren over zonde en satanische doctrines in elke natie en elke stad, we moeten bidden voor opwekkingen en revoluties van het evangelie van Christus in elke natie, we moet bidden dat de kerk in welvaart blijft toenemen, om haar in staat te stellen het evangelie naar de uiteinden van de aarde te brengen. We moeten bidden dat God de steenachtige harten van mensen verwijdert en hen een ontvankelijk hart geeft om het evangelie te horen en het met nederigheid te ontvangen. We moeten bidden dat steeds meer zielen elke zondag naar onze verschillende samenkomsten komen.

De lijst van dit alles oorlogvoering gebedspunten want de kerk kan niet uitgeput zijn, als we de duivel moeten domineren, moeten we biddend zijn. Ik zie God de kerk naar de plaats van heerschappij brengen in Jezus naam.

Gebedspunten

1. Elke vloek van vroegtijdige dood die werkzaam is in de levens van Gods dienaren, vooral in dit land; vernietigd worden, in de naam van Jezus.

2. Vader, uw goddelijke agenda voor de kerk deze eindtijd zal niet worden afgebroken, de kerk moet haar roeping vervullen, in de naam van Jezus.

3. Elke vloek van de duivel die vecht tegen de vooruitgang van de kerk, ik breek en vernietig u door vuur, in Jezus 'naam.

4. Elke macht van het graf, die probeert de kerk van Christus in deze natie te begraven, wordt door vuur verstrooid in de naam van Jezus.

5. Vader, verneder publiekelijk elke vijand van de kerk in Jezus naam

6. Oh God, sta op en verstrooi allen die de kerk bespotten in Jezus naam

7. Vader, zwijg de mond van alle satanische valse propagandisten tegen de kerk

8. Vader, maak van de kerk een oplossingscentrum in deze natie

9. Vader, geef de kerk een stem die niet voor altijd tot zwijgen kan worden gebracht in Jezus naam

10. Vader, laat er opwekkingen en revoluties van het evangelie zijn als u miljoenen en miljoenen zielen naar de kerk trekt in Jezus naam

11. Vader onttronen en imiteren alle vijanden van de kerk in de regering in Jezus naam.

12. Oh God, sta in deze laatste dagen predikers op die eindtijd zullen zijn die deze wereld als een naam voor Jezus zullen bestormen

13. Vader, laat uw vuur voortdurend branden in het hart van uw dienaren in Jezus naam

14. Vader, vergroot uw kerk financieel en laat ons onze wereld domineren in Jezus naam

15. Vader zwijgt de mond van elke slechte journalist die tegen de kerk spreekt in Jezus naam

16. Vader, wees een muur van vuur, rondom en rondom de kerk in Jezus naam

17. Vader, blijf uw nieuwe woord vanuit al onze kerken wereldwijd zenden, wat leidt tot ontelbare menigten geredde zielen in Jezus naam.

18. Vader stopt iedereen die probeert de kerk te stoppen

19. Ik besluit dat iedereen die de kerk zegent gezegend wordt, en wie de kerk vervloekt, wordt vervloekt

20. Vader, ik dank u voor het vernederen van de vijanden van de kerk in Jezus naam

advertenties
Vorige artikel30 effectieve gebedspunten
Volgende artikel20 gebedspunten met bijbelverzen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

2 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier