40 Bevrijdingsgebedspunten Deel 1

0
3131

Obadja 1:17:
17 Maar op de berg Sion zal verlossing zijn, en er zal heiligheid zijn; en het huis van Jakob zal hun bezittingen bezitten.

Vandaag zullen we kijken naar 40 bevrijdingsgebedspunten, dit bevrijdingsgebedspunten zal focussen op bevrijding van bestemming vernietigers. Wie zijn lotsvernietigers? Dit zijn mensen die je niet willen zien bloeien. Dit zijn mensen die alles doen om ervoor te zorgen dat je op dezelfde plek blijft. Ze zijn comfortabel zolang je arm bent, maar op het moment dat je vooruitgang begint te maken, worden ze geïntimideerd en beginnen ze je aan te vallen. Destiny destroyers zijn demonische menselijke agenten, ze zullen zich altijd tegen Gods kinderen verzetten, maar het goede nieuws is dat al je destillers in Jezus naam zullen worden vernietigd. De heer zal hen onttronen en u betoveren in Jezus naam.

Dit bevrijdingsgebedspunten, zal u in staat stellen uw bezittingen te bezitten. Elke vernietiger van het lot op je weg zal plaatsmaken voor je lotgenoten. Er is geen verlossing zoals zelfverlossing, wanneer je zelfverlossing aangaat, kan geen duivel je weer in de war brengen. Mijn gebed voor jou is dit, terwijl je jezelf ertoe verbindt dit te bidden bevrijdingsgebed, Ik zie God de leiding nemen over je leven en bestemming in Jezus naam. God zegene je

Gebedspunten

1. Ik sta bij de kracht van God en beveel elk brullen van satanische leeuwen tegen mijn leven, tot zwijgen worden gebracht door vuur, in de naam van Jezus.

2. Ik beveel alle activiteiten van vagebonden boze geesten, worden beëindigd door vuur, in de naam van Jezus.

3. Ik beveel elke satanische zwangerschap tegen mijn leven, wordt afgebroken door vuur, in de naam van Jezus.

4. Door de kracht in de naam van Jezus Christus, beveel ik elke macht op jacht naar mijn geheimen, om doof en blind te zijn, in de naam van Jezus.

5. Ik verlam elke kracht van betoveringen en betoveringen die tegen mij zijn gevormd, in de naam van Jezus.

6. Laat elke demon die een familielid bezit nu vertrekken, in de naam van Jezus.

7. Elke geest van verzamelen en verstrooien wordt uit mijn leven geslagen, in de naam van Jezus.

8. Ik beveel elke stroom van kwaad die naar mij toe stroomt, van mijn vader en moeder, op te drogen, in de naam van Jezus.

9. Ik doof de kracht van sterrenkijkers en demonische profeten, in de naam van Jezus.

10. Elke macht die zich verzet tegen de resultaten van mijn gebeden, valt naar beneden en sterft, in de naam van Jezus.

11. Elke hekserijmacht van het huishouden valt naar beneden en sterft, in de naam van Jezus.

12. Elke verkwister van mijn voorspoed, wees machteloos, in de naam van Jezus.

13. Elke bekende en onbekende agressor van mijn troost, verlamd zijn, in de naam van Jezus.

14. Alles wat in mijn leven is geplant om mij te schande te maken, kom eruit met al uw wortels, in de naam van Jezus.

15. Ik verwerp demonische stagnatie van mijn zegeningen, in de naam van Jezus.

16. Ik verwerp zwakke financiële doorbraken en claim grote financiële doorbraken, in de naam van Jezus.

17. Verborgen en slimme verslinders, gebonden, in de naam van Jezus.

18. Ik bevrijd mezelf van elk kwaadaardig familiepatroon van armoede, in de naam van Jezus.

19. Ik weiger om mijn rijkdom te laten sterven op elk kwaad altaar, in de naam van Jezus.

20. Ik wijs elke welvaartsverlamming af, in de naam van Jezus.

21. Ik bezit al mijn bezittingen, in de naam van Jezus.

22. Ik verklaar dat ik geen geld zal verliezen, in de naam van Jezus.

23. Ik stort elke armoededromen op de grond, in de naam van Jezus.

24. Mijn handen zijn begonnen te bouwen en zullen het afmaken, in de naam van Jezus.

25. Ik weiger te worden vertrapt door mijn vijanden, in de naam van Jezus.

26. Laat mijn helpers verschijnen, laat mijn hindernis verdwijnen, in de naam van Jezus.

27. God van de voorzienigheid, verlos mij van deze situatie, in de naam van Jezus.

28. Ik bezet mijn rechtmatige positie, in de naam van Jezus.

29. Elke vertraagde en ontkende welvaart, geopenbaard door vuur, in de naam van Jezus.

30. Elke macht, die mijn goedheid voor het kwaad uitzendt, wordt tot zwijgen gebracht, in de naam van Jezus.

31. Ik weiger de deuren van zegeningen tegen mezelf te sluiten, in de naam van Jezus.

32. Ik bevrijd mezelf van elke geest van armoede, in de naam van Jezus.

33. Ik vervloek de geest van armoede, in de naam van Jezus.

34. Ik bevrijd mezelf van elke slavernij van armoede, in de naam van Jezus.

35. De rijkdommen der heidenen zullen tot mij komen, in de naam van Jezus.

36. Ik verlos mij van elke vorm van betoveringen in de naam van Jezus.

37. O God, sta op en beroer al degenen die mij vandaag verontrusten in Jezus naam.

38. O God, sta op en vecht tegen degenen die vandaag tegen mij vechten, in de naam van Jezus.

39. O God, sta op en verlos mij van hen die te sterk voor mij zijn, in Jezus 'naam.

40. Vader, dank u voor uw permanente verlossing over mijn leven, in de naam van Jezus.

advertenties
Vorige artikel20 gebedspunten met bijbelverzen
Volgende artikel20 Warfare-gebeden voor voorgangers
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier