30 gebedspunten voor volgende niveaus

0
2718

Deuteronomium 2: 3 Je hebt deze berg lang genoeg omsingeld: keer je naar het noorden.

Ik heb goed nieuws voor iedereen die dit vandaag leest, het is jouw tijd om van niveau te veranderen. Je hebt je in die positie lang genoeg afgevraagd, het is tijd dat je naar je volgende niveaus gaat. Ik heb 30 gebedspunten samengesteld voor de volgende niveaus, deze gebedspunten zullen je katapulteren van waar je nu bent naar je volgende niveaus. Ik moedig je vandaag aan om deze gebeden met heel je hart aan te gaan, als je het zat bent om op dezelfde plek te zijn, bid dit dan gebedspunten met passie vandaag en zie jezelf niveaus veranderen in Jezus naam.

Wat zijn de volgende niveaus?

Volgende niveaus hebben het over een positieve verandering van positie, een verandering van status en een toename van je leven. Joseph werd gepromoveerd van een gevangene tot een premier, koning David werd gepromoveerd van een herdersjongen tot een koning, Gideon werd gepromoveerd van een arme boer tot een rechter in Israël, Nehemia werd gepromoveerd van beker tot gouverneur in Juda, Esther was gepromoveerd van een gewoon Joods meisje tot een koningin in Perzië en Medes, dit zijn allemaal voorbeelden van volgende niveaus, als God het voor al deze mensen deed, kan Hij het vandaag nog steeds voor je doen. Jezus Christus is dezelfde gisteren, vandaag en voor altijd. Hij is niet veranderd, daarom weet ik dat dit gebedspunten voor de volgende niveaus je niveaus vandaag in Jezus naam zullen veranderen.
Verlang je naar een promotie op het werk? ben je de stagnatie in je leven beu? dan zijn deze gebedspunten voor jou. Het is tijd om een ​​goede strijd van geloof te voeren, het is tijd om te maken vooruitgang met geweld. Het hart van een koning ligt in de handen van God, terwijl u deze gebeden bezighoudt, zal God de harten van uw lothulp helpen om u te helpen. Bid deze gebeden vandaag met geloof, verklaar je volgende niveaus met geweld, kom tegen elke kracht in die je tegenhoudt, en je zult overwinnen in Jezus naam. Ik zie je je volgende niveaus binnengaan in Jezus naam.

Gebedspunten

1. Ik herroep elk satanisch besluit dat tegen mijn promotie is uitgevaardigd, in de naam van Jezus.

2. O God, laat verschrikkingen als een vloed achtervolgen, inhalen en vijanden van mijn doorbraken verteren, in de naam van Jezus.

3. Vinger van God, plaats mijn huisgenoot, in de naam van Jezus.

4. Elke kwade vogel, die voor mij rondvliegt, wordt gevangen, in Jezus 'naam.

5. Laat elke agent van schande, achterlijkheid en schaamte mij vrij in de naam van Jezus.

6. Ik wierp elke kwade troon, geïnstalleerd tegen mijn leven, in Jezus 'naam

7. Elke agent van wanorde in mijn leven, verspreidt zich tot verlatenheid, in de naam van Jezus.

8. Elke macht, die mijn problemen voedt, valt neer en sterft, in Jezus 'naam.

9. Ik bevrijd me van elke vloek die in mijn familie werkt, in Jezus 'naam.

10. Elke geestelijke gier, gedelegeerd tegen mij, eet je eigen vlees, in de naam van Jezus.

11. O Heer, laat alle tegenstanders van mijn doorbraken beschaamd worden, in de naam van Jezus.

12. Ik claim de macht om te overwinnen en uit te blinken onder alle andere concurrenten, in de naam van Jezus.

13. Heer, laat elke beslissing van een panel voor mij gunstig zijn, in de naam van Jezus.

14. Elk negatief woord en elke uitspraak tegen mijn succes, wordt volledig teniet gedaan, in Jezus 'naam.

15. Alle concurrenten met mij in deze uitgave zullen mijn nederlaag onbereikbaar vinden, in de naam van Jezus.

16. Ik claim bovennatuurlijke wijsheid om alle vragen te beantwoorden op een manier die mijn zaak zal bevorderen, in de naam van Jezus.
17. Ik beken mijn zonden dat ik af en toe twijfels heb.

18. Ik bindt elke geest die mijn begunstigden manipuleert tegen mij, in de naam van Jezus.

19. Ik verwijder mijn naam uit het boek van hen die goedheid zien zonder het te proeven, in de naam van Jezus.

20. U, de wolk, die het zonlicht van mijn glorie en doorbraak blokkeert, verspreidt zich, in de naam van Jezus.

21. Ik verklaar mijn volgende niveaus in mijn leven in Jezus naam

22. Ik verklaar mijn volgende zakelijke niveaus in Jezus naam

23. Ik verklaar mijn volgende niveaus in mijn huwelijk in Jezus naam

24. Ik verklaar mijn volgende niveaus in mijn carrière in Jezus naam

25. Ik verklaar vandaag dat mannen en vrouwen die verbonden zijn met mijn bestemming mij vandaag in Jezus naam zullen vinden

26. Ik laat engelen naar de vier uithoeken van de aarde vrij om mijn bestemminghelpers nu naar mij toe te brengen in Jezus naam.

27. Ik verwerp stagnatie in mijn leven voor altijd in de naam van Jezus

28 .. Ik verwerp achterlijkheid in mijn leven voor altijd in Jezus naam

29. Ik bedek mezelf met het bloed van Jezus Christus.

30 Bedankt Jezus voor het veranderen van mijn niveaus in Jezus naam

advertenties
Vorige artikel30 pre-service gebedspunten
Volgende artikel30 gebedspunten voor Dominion
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier