Gebedspunten voor zegeningen in het jaar 2020

0
3422

Het nieuwe jaar is net begonnen en het is niet te vroeg om een ​​wonder van God te verwachten. Je hebt misschien een getuigenis en een zegen van zegeningen in het voorgaande jaar. Ik zeg je dat het niets is vergeleken met wat God dit nieuwe jaar voor je in petto heeft. Bedenk dat de Schrift zegt dat de glorie van de laatste de eerste zal overtreffen.

Het jaar 2019 is voorbij, dit is 2020, het jaar waarin God je onbeperkt zal zegenen met zijn zegeningen. Gebedspunten voor zegeningen zouden een integraal onderdeel van ons gebedsleven in 2020 moeten zijn. Het oorspronkelijke motief van God is om de mens overvloedig te zegenen, omdat God zijn plannen heeft, dus ook de duivel.

Het is het plan van de duivel om zegeningen te stelen of te verhinderen. Denk aan het verhaal in de Schrift toen Daniel bad terwijl hij in Babylon was en God de gebeden al heeft beantwoord. De prins van Perzië, de duivel, stond echter in de opening om de zegen te verhinderen Daniel te bereiken. Interessant genoeg werd God door een consequent gebed van Daniel gedwongen om een ​​grotere engel te sturen die krachtiger en feller was om de prins van Perzië te vernietigen en de resultaten aan Daniel over te dragen.
Daarom is het belangrijk om voortdurend om zegeningen te bidden, of je het vorig jaar al dan niet in overvloed hebt.

WAAROM IS HET NODIG OM VOOR GODS ZEGENINGEN TE BIDDEN

Laat het aan iedereen bekend zijn dat God niet de enige gever van zegeningen is. De duivel geeft ook een zegen aan mensen. Het is echter alleen de zegen van God die rijkdom maakt zonder verdriet toe te voegen. God is degene die een zegen kan geven die geen consequenties heeft, Spreuken 10:22
Het is belangrijk dat wanneer we zegeningen willen zoeken, we alleen aan God vragen die royaal geeft zonder smet.

GEBEDSPUNTEN VOOR ZEGENINGEN

1. Gewapend met voldoende informatie over het bidden van het artikel uit onze laatste publicatie. We hebben geleerd dat het belangrijk is om altijd te danken voordat we iets van God vragen.

2. Hemelse Vader, ik dank God voor het voorrecht dat u mij hebt gegeven om dit nieuwe jaar te getuigen, Heer, laat uw naam worden verheven.

3. Almachtige God, ik dank u voor de regen van zegening die u in het voorgaande over mij en mijn familie hebt laten vallen, ik vergroot uw majesteit

4. Heer, de Bijbel zegt dat de glorie van de laatste de eerste zeker zal overtreffen, ik vraag u mij rijkelijk te zegenen in dit nieuwe jaar 2020.

5. Almachtige God Ik vraag je dat je me in dit nieuwe jaar boven de zegeningen zegent, dat alles wat ik in dit jaar in handen krijg, moet gedijen in Jezus naam.

6. Heer door genade, ik vraag u mij een zegen voor mijn generatie te maken, een bron van vreugde te maken voor een ieder die mijn weg komt.

7. Almachtige God, ik kom elke vorm van verslinder en afvuurworm tegen die je zegen in mijn leven wil opeten, ik bid dat het vuur van de Almachtige God ze verteert.

8. Heer in uw naam, ik kom in tegen elke prins van Perzië die misschien uw zegen wil verhinderen om in Jezus naam te verschijnen

9. Ik besluit door die autoriteit van de hemel dat dit jaar 2020 een jaar van vervulling zal zijn, elke beloofde zegen die niet is vervuld, ik besluit dat ze in Jezus worden vervuld. Elke demonische sluier die is gebruikt om het licht van manifestatie te bedekken door te schijnen, verwijder ik dergelijke sluier in Jezus naam.

10. Heer God, ik besluit dat u mijn vruchten overvloedig zult zegenen. Overal waar ze dit nieuwe jaar naartoe gaan, zul je het voor hen in bezit nemen in Jezus naam

11. Heer, uw woord zegt dat u mij door zegen zult zegenen, Heer, laat deze belofte in dit jaar in Jezus naam worden geopenbaard.

12. Ik weiger om iets goeds te lijden in dit nieuwe jaar, alles wat ik vorig jaar heb geleden, elk goed ding waaraan ik in het voorgaande jaar werd beroofd, ik besluit dat je ze aan mij vrijgeeft in Jezus naam.

13. Heer God, ik vraag dat uw gunst altijd bij mij zal zijn in dit nieuwe jaar en dat u het werk van mijn handen zult vestigen in dit jaar 2020 in Jezus naam.

14. De Schrift liet me weten dat u de gedachten kent die u voor mij hebt, het zijn de gedachten van het goede en niet van het kwade om mij een verwacht einde te geven. Heer, ik vraag dat u in dit nieuwe jaar in Jezus naam klaar zult zijn in het leven.

15. Heer God, de Schrift deed me begrijpen dat u meer dan in staat bent mij overvloedig te zegenen, Heer, ik vraag u dat dit in mijn leven zichtbaar wordt.

16. U bent de God die voorziet in de behoeften van de mens. De Bijbel zegt dat God in al mijn behoeften zal voorzien volgens zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus. Heer, ik vraag u te voorzien in alles wat mijn hart begeert.

17. Almachtige Vader, ik vraag dat u mijn deel naar een doorbraak in dit nieuwe jaar wilt leiden. Ik weiger om iets met stress te doen, ik vraag dat je door je genade mij zult onderwijzen en mij in Jezus naam zal leiden.

18. De Bijbel zegt dat goedheid en genade mij alle dagen van mijn leven zullen volgen. Heer God, in zijn nieuwe jaar vraag ik dat uw goedheid en genade mij voortdurend volgen overal waar ik ga in Jezus naam.

Wij zijn de kinderen van een koning, een man die alles kan leveren wat we nodig hebben. Het enige wat we moeten doen is een aantal van de gebedspunten in deze lijst gebruiken om de zegen van God in dit nieuwe jaar 2020 te zoeken en God zal ons zeker zegenen.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier