Krachtige gebeden om rechtszaken te winnen

0
850
GEBEDEN OM HOFZAKEN TE WINNEN

Psalm 27: 1-2,
'De HEER is mijn licht en mijn redding; wie zal ik vrezen? De HEER is de kracht van mijn leven, voor wie moet ik bang zijn? Toen de goddelozen, zelfs mijn vijanden en mijn vijanden, op mij kwamen om mijn vlees op te eten, struikelden ze en vielen. '

Een winnen rechtszaak is geen kinderspel voor zowel de beklaagde als de verdachte, om een ​​rechtszaak op het niveau van te winnen gebeden en vasten moet hoog zijn. Ten eerste moet men de genade van God zoeken en bidden dat zijn glorie over zijn / haar leven straalt om gunst te krijgen tijdens het proces of de gerechtelijke procedure, anders bestaat de neiging om de rechtszaak te verliezen.

Het uiteindelijke doel van de rechtbank is dat de rechters beslissen over een zaak tussen twee partijen. Als christen is Jezus Christus onze grootste advocaat (1 Johannes 2: 1-2). Een advocaat is een advocaat of een advocaat in een gerechtelijke zaak. Een advocaat pleit voor de rechtbank van de zaak van zijn cliënt. Dus Jezus verdedigt en vertegenwoordigt ons in de rechtbanken van de hemel, maar de frustratie van het gerechtelijk proces leidt ertoe dat mensen, zelfs christenen, alternatieve manieren van winnen gebruiken zoals omkoping, waardoor de andere betrokken partij of de rechter wordt bedreigd.

Vandaag gaan we krachtige gebeden houden om rechtszaken te winnen, deze krachtige gebeden zijn strikt voor die mensen die worden geconfronteerd met moeilijke rechtszaken, ook voor degenen die vals zijn beschuldigd in de rechtbank, de God van de hemel zal u verlossen in Jezus Christus naam.

Onze God is een rechtvaardige God. Als een van zijn kinderen voor de rechter wordt gedaagd, zal hij zeker de zaak voor ons winnen. Hij vertegenwoordigt ons belang en zorgt ervoor dat de zaak nooit verloren gaat. Er zijn geen advocaten of rechters die machtiger en wijzer zijn dan God. Jezus bepleit onze zaak. Hij pleit namens ons. De Hebreeuwse schrijver schreef: "Daarom is Hij ook in staat om degenen die door Hem tot God komen tot het uiterste te redden, aangezien Hij altijd leeft om voor hen voorbede te doen." (Hebreeën 7:25).

Er zijn veel rechtszaken die velen in de gevangenis hebben gestopt. Sommigen worden vervolgd voor de misdaad die ze niet hebben begaan. De verwachting van velen over de zaak was om hun tegenstander te winnen, maar ontdekte dat de zaak ten val kwam en tegen hen werkte. Als christenen is er een verzekering dat we elke rechtszaak zullen winnen, als we maar eerlijk, transparant en geloofwaardig zijn in deze kwestie. God kan geen geval winnen van een persoon die een geschiedenis heeft van een rood dossier of een misdaad heeft begaan of de wet van een bepaalde staat of land heeft overtreden.

De Bijbel leert dat iedereen heeft gezondigd. Paulus schreef: "Want allen hebben gezondigd en derven de heerlijkheid Gods" (Romeinen 3:23). Op het moment dat u zich schuldig maakt aan het strafbare feit en u opzettelijk het misdrijf pleegt, zullen er gevolgen zijn, zal de aanwezigheid van God verdwijnen en zal de gevolgen ervan resulteren in straf. De Bijbel zegt: "Wanneer een mens de wegen behaagt, zorgt hij ervoor dat zelfs zijn vijanden vrede met hem hebben." Spreuken 16: 7. Dit betekent dat als u oprecht bent en niet schuldig bent, Heer Jezus zelf uw zaak zal bestrijden.

Hier zijn enkele krachtige gebedspunten voor overwinning in rechtszaken

GEBEDEN

1. Dank u Heer Jezus is mijn hemelse advocaat en ik vertrouw erop dat ik in deze kwestie spoedig volledig zal worden vrijgesteld en volledig gerechtvaardigd en dat er geen smaad zal zijn op iemands karakter of bedoelingen in Jezus 'naam.

2. Ik bid Heer dat je elke Zonde vergeeft die ik heb begaan om deze straf te rechtvaardigen en ik bid Heer dat je mij volledig zuivert en genade met mij hebt in Jezus naam

3. Heer, u kent de reden voor deze hoorzitting en we bidden dat u de hele procedure zult overzien en u zult vragen in Uw genade dat ware gerechtigheid wordt uitgevoerd, met onpartijdigheid in Jezus naam

4. Vader, maak het mij mogelijk gunst te vinden in de ogen van de rechter, in de naam van Jezus, laat mij gunst, mededogen en liefderijke goedheid vinden bij de jury, in de naam van Jezus.

5. Laat alle demonische obstakels die in het hart van iemand tegen mij zijn gevestigd, worden vernietigd, in de naam van Jezus.

6. Heer, geef alle betrokken partijen dromen, visioenen en rusteloosheid die mijn zaak zouden bevorderen.

7. Ik bind alle geesten van angst, bezorgdheid en ontmoediging die in de naam van Jezus frustratie kunnen veroorzaken, op de vlucht.

8. Heer, laat goddelijke wijsheid op allen vallen die bij mij in deze zaak betrokken zijn en, ik breek de ruggengraat van de geesten van samenzwering en verraad, in de naam van Jezus.

9. Liefdevolle Heer, ik vraag om Uw genade en barmhartigheid terwijl ik me voorbereid om de uitspraak van deze rechtszaak onder ogen te zien en ik vraag dat in Uw liefdevolle vriendelijkheid en grote goedheid alle beschuldigingen tegen mij uiteindelijk zouden worden afgewezen en permanent afgewezen in Jezus Naam

10. Heer, alleen U kent de moeilijkheden en benauwdheid die dit mij heeft veroorzaakt en mijn hart is angstig en bang. want ik weet hoe wispelturig mensen kunnen zijn - maar Heer, ik vertrouw op uw verbazingwekkende genade en perfecte timing, en ik bid dat u mij voorgaat om deze rechtszaak volledig en volledig te laten seponeren, en ik zal u alle lof en heerlijkheid.

11. Ik bid dat u mij voorgaat en voor mijn zaak vecht en ik vraag dat ik me niet zal schamen. Dank U dat Uw oren altijd openstaan ​​voor de kreten van Uw kinderen en dank U dat U beloofd hebt mijn Verdediging en mijn Verdediger te zijn, dank U dat Uw arm snel is om al degenen te vertrouwen die op U vertrouwen - en dank U in Jezus naam

12. Ik bid Heer dat u al mijn vijanden te schande maakt en ik verlam het handwerk van huisvijanden en jaloerse agenten in deze zaak, in de naam van Jezus.

13. Liefdevolle hemelse Vader, dank U dat U een God van gerechtigheid en de Heer van gerechtigheid bent en dat U ook de bron bent van alle waarheid en de bron van alle wijsheid. Ik hef vandaag al degenen op die bij rechtszaken betrokken zijn, of het nu degene is die wordt beschuldigd of degenen die betrokken zijn bij de uitvoering van eerlijkheid en rechtvaardigheid.

14. Ik bid dat U al diegenen die betrokken zijn bij de gangen van gerechtigheid zou leiden en begeleiden en hen de integriteit zou geven om te handelen zonder vooringenomenheid en onverdraagzaamheid ... en de wijsheid en genade om de waarheid te onderscheiden en ernaar te handelen, zonder angst of gunst In Jezus machtige naam, Amen.

advertenties
Vorige artikelGebeden om moed en leiding
Volgende artikelWondergebeden voor rechtszaken
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier