Gebed om kracht en troost

0
1054
gebed om kracht

Het gebed van vandaag is gebed voor kracht en troost. Vaak hebben we altijd een bron van kracht nodig om door te gaan met het leven, omdat de strijd van het leven op ons afkomt met een felle kracht. Dingen zullen niet eenvoudiger worden in het leven, we moeten zelf harder gaan. Geen wonder dat heel wat mensen hun toevlucht nemen tot zelfmoord alleen om te ontsnappen aan de ontberingen en het onnoemelijke lijden in de wereld. Ook zijn er zoveel beloften van God met betrekking tot ons leven, terwijl het altijd lijkt alsof geen van hen vervult.

Het is voor ons de moeite waard om te weten dat wanneer we in de ontbering van het leven zijn wanneer de storm van het leven op ons afkomt, het belangrijk is dat we naar het kruis blijven kijken, het opportuun is dat we onze blik op Calvary niet verliezen waar onze redding en bevrijding is, echter, we kunnen misschien niet doorgaan zonder een externe kracht die als een middel voor kracht dient. Jezus Christus had terug kunnen keren op het vroege uur dat hij op het punt stond door de vijand te worden genomen, hij bad dat God, als het je zal behagen, deze beker over me heen laat rennen, hij was echter snel om uit de kracht van de Vader te tappen , zei hij, maar niet mijn wil, maar laat je wil gedaan worden. En de Schrift maakte bekend dat de engelen van de Heer kwamen en hem dienden, hun bediening diende een kalmerende troost voor zijn geest.

Vaak hebben we in ons leven ook diezelfde kracht nodig om in beweging te blijven totdat we in Calvarië zijn, we hebben het trooster nodig dat ons hoop geeft dat alles goed zal komen, zelfs als het lijkt alsof niets werkt. Ongemakkelijk ligt het hoofd dat de kroon draagt, vooral, wanneer een man in een storm is, zijn we altijd verblind door de kracht van de storm, omdat we niet zien dat er een God in de storm met ons is. Als Job niet de kracht had gekregen om God nooit te ontkennen, zou hij misschien hebben gefaald in de grote test waar God hem doorheen liet gaan als bewijs van zijn geloof. In de wereld vol met zoveel veldslagen van economische depressie, voorouderlijke problemen in het gezin tot milieuproblemen, is het belangrijk dat we de kracht van God zoeken.

Ook zou iedereen die iets verloren heeft of iemand die zo dierbaar voor hen is, begrijpen dat niets de pijn wegneemt van het verliezen van iets of iemand die dierbaar is, behalve de geest van God. Alleen God kan de onzichtbare pijn wegnemen die mensen langzaam doodt. En dit is een goed nieuws voor ons allemaal, Christus wist zeker dat we met veel pijn zullen worden geconfronteerd, dus beloofde hij ons een trooster in de persoon van de Heilige Geest te sturen. De geest van God zal onze pijn en pijn wegnemen en vervangen door de liefde van God.

Wanneer we het nodig achten dat we om kracht en troost moeten bidden, zijn dit de volgende gebeden om te zeggen.

GEBEDEN

• Heer Jezus, mijn ziel is ziek en moe, ik kan mijn kracht niet meer vinden. Elke poging om mijn kracht te vernieuwen is mislukt gebleken, ik heb je kracht nodig. Want er is geschreven dat de vreugde van de Heer mijn kracht is, ik vraag u om uw vreugde in mijn harten te herstellen in de naam van Jezus.

• Heer God, vaak neemt de druk van de storm van het leven al mijn energie weg, waardoor ik hulpeloos en hopeloos word. Ik begin mijn geloof te verliezen, ik word geleidelijk een schaduw van mezelf. Jezus, ik zoek je kracht om vooruit te blijven gaan en verlies nooit mijn geloof in je woord dat je de wereld hebt overwonnen. Heer God, ik bid dat u mij uw kracht zult geven in de naam van Jezus.

• Vader Heer, met mijn huidige situatie ben ik kwetsbaar voor verleidingen van de duivel. Heer, ik vraag om uw kracht om nooit over te geven aan de duivel, dat mijn ziel niet verloren zal gaan. Heer, ik vraag om de kracht om altijd naar het kruis te kijken waar mijn verlossing en redding zijn ingebed, vlieg mij uw kracht Heer Jezus dat ik niet de overtuiging zal ontkennen dat u mijn persoonlijke Heer en redder bent. Heer, ik wacht op u om mijn kracht te hernieuwen. Want er is geschreven dat degenen die op de Heer wachten, hun kracht zal worden vernieuwd, ik bid dat u mijn kracht vernieuwt in de naam van Jezus.

• Heer Jezus, de Bijbel zegt dat ik mijn hoofd naar de heuvels zal brengen vanwaar mijn hulp zal komen, mijn hulp. zal komen van God, de maker van hemel en aarde. Heer Jezus, mijn hart is gehavend, mijn pijn en angst worden ondraaglijk, ik bid dat u sterk zult worden. Vader, voordat ik mijn geloof begin te verliezen en hoop dat ik u vraag de geest te troosten in de naam van Jezus.

• Vader Heer, net zoals u Koning David hebt getroost, zoals u Job hebt gecompenseerd, terwijl u uzelf in het leven van Abraham vrijmaakte door hem het beloofde kind te geven. Ik vraag om die aanmoediging om me in beweging te houden totdat ik bij het kruis in de naam Jezus kom.

• Heer Jezus, ik heb geen idee wanneer deze storm zal eindigen, ik heb geen idee wanneer ik de finishlijn van deze race zal bereiken. Ik ben te diep gegaan om nu terug te gaan, ik ben zo ver met je meegegaan om terug te keren. Ik vraag je om mijn geest te troosten en me je kracht te geven om niet te stoppen met proberen mijn pijn te verslaan, maar me de gratie en kracht geven om met een blijvende geest te rennen totdat de race voorbij is, de kracht om vol te lopen totdat de storm is afgelopen zwijg, Here God, dit zoek ik in de naam van Jezus.

• Vader Heer, ik vraag u op te staan ​​en elke man en vrouw te troosten die getroost moet worden, door de reden van dit gebed, Heer Jezus, zult u opstaan ​​en kracht geven aan uw volk.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier